tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post115546624599900737..comments2022-03-26T18:14:01.849+02:00Comments on Mitä söin tänään: Havis on kalaUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-27658253827918242132008-08-27T10:41:00.000+03:002008-08-27T10:41:00.000+03:00Kiitos Mitä söin tänään-blogin Havis-divisioonan v...Kiitos Mitä söin tänään-blogin Havis-divisioonan vanhemmalle kirjeenvaihtajalle, Aapolle!<BR/><BR/>En usko että Havikseen ihan hetkeen eksyn, monta muuta raflaa on sitä ennen jonossa. Mutta kiitos ehdotuksesta!Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-77079573488860894072008-08-24T18:00:00.000+03:002008-08-24T18:00:00.000+03:00Hei kaikki Mitä söin Haviksessa tänään -blogini lu...Hei kaikki Mitä söin Haviksessa tänään -blogini lukijat.<BR/><BR/>Haviksessa on kesällä käyty perinteisesti kahteen kertaan. Perinteistä pidettiin kiinni tälläkin kertaa.<BR/><BR/>Ensimmäistä kertaa kokeilin Haviksen modernipaa Kitchen-puolta. Klassinen Havis-puoli on alkanut käydä vähän tylsäksi.<BR/>Kitchen olikin tunnelmaltaan heti rennompi. Tosin ei niin juhlava. En ymmärrä miksi takaseinälle on nostettu lerpsottamaan kaikenmaailman ruokalehtiä. Lukevatko asiakkaat niitä?<BR/><BR/>Palvelu oli nyt moitteenta. Ystävälliseen jutusteluun riittii aikaa viime kertaista enemmän. Laseittain myytäviä viinejäkin ilmestyi lisää kun tarpeeksi jaksoi itkeä.<BR/>Mietin vain, että mistä puoliksi tarjoiltu itävaltalaisriesling ilmestyi lauantaina ravintolan juuri auettua.<BR/>Viini oli kuitenkin täysin kunnossa.<BR/><BR/>Lohen elämässä oli paljon hyvää, yksi huti ja yksi täydellinen etikkamarinoidun kalan ja pinot grisin yhdistelmä.<BR/><BR/>Päivän erikoisuutena oli merikrotin poskea, kampasimpukkaa ja chorizoa. Tarjoilija ei saanut täysin vakuutettua miua annoksen ideasta, joten pyysin tuttua ja turvallista.<BR/>Kuha oli yhtä hyvää kuin viimeksi, annos päätynyt lautaselle tosin rumasti roiskaisten.<BR/><BR/>Käy ihmeessä Ville maistamassa tuo kuha. On vielä harvinaisen järkevän hintainen (26.80)<BR/>Edullisuus toki kompensoituu 20 euron samppanjalasilla. Valkkasinkin alkuun mustikkamartinin, joka oli hyvin tehty.<BR/><BR/>http://flickr.com/photos/aaposiippainen/sets/72157606920628252/Abehttps://www.blogger.com/profile/12395983126509588309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-86822369788179863682008-08-01T09:31:00.000+03:002008-08-01T09:31:00.000+03:00Kiitos kommenteista! Tuolla antaumuksella voisit p...Kiitos kommenteista! Tuolla antaumuksella voisit perustaa oman, vain Havikseen keskittyvän blogin.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-75605637767815967242008-07-30T19:13:00.000+03:002008-07-30T19:13:00.000+03:00Jatkanpa tätä Havis-blogini ylläpitoa :D"Havis on ...Jatkanpa tätä Havis-blogini ylläpitoa :D<BR/><BR/>"Havis on kala, mutta hinnat karkaavat käsistä"<BR/><BR/>Haviksen listalla on jo yli 20 euron alkuruokia ja 30 euron pääruokia.<BR/>Ravintola ja sen ruoka eivät ole kuitenkaan muuttuneet korotusten myötä millään tavalla kiinnostavemmaksi.<BR/><BR/>Ainoana erona huomasin liemiamusen vaihtumisen ihan oikeaan kalaan.<BR/><BR/>Alkuruokana oli kiinnostava hummeri+kampasimpukka (24.90). Kummassakaan ei maistunut tuoreus. Sitkeydestä huolimatta paistamisesta oli saatu kampasimpuken pintaan hyvä maku.<BR/>Kukkakaalipyre oli majoneesimaista ja tylsyydessäänkin kuvankauniin annoksen kiinnostavinta antia.<BR/>Haudutettu ahven (16.80) (ei kuulema säväyttänyt kalat mieluummin lämpimänä syönyttä seuralaista.) <BR/><BR/><BR/>Pääruuat palauttivat hymyn huulille. Tavallinen kala Haviksessa osataan paistaa kohtuulliseen hintaan ja kuhan (24.90) lisukkeet olivat totista priimaa.<BR/><BR/>Jälkkäriksi suositeltiin raikkaita ja monipuolisia makuja vadelmasta ja valkosuklaasta. Pinnalla oli suussa poksahtelevia rakeita, jota penskasta sai karkkikaupasta ostaa markalla. Nyt komeuden hinta 12.30e<BR/><BR/>Palvelu oli rutinoitunutta ja suurempaa paneutumista olisimme odottaneet. Yksi ylimääräinen tarjoilija olisi tehnyt ihmeitä. <BR/>Esimerkiksi sellainen jolla on aikaa jutella viineistä. <BR/>Haviksen laseittain myytävät viinit ovat tylsiä ja epäilyttävästi yhteen valmistajaan keskittyneitä.<BR/><BR/>Havis tarjoaa ensiluokkaista ruokaa, mutta korkeat hinnat viittaavat vahvasti turistipaikkaan. <BR/><BR/><BR/>- ilmastointi toi sisälle sikarin hajua<BR/>- liian rytmikäs musiikki kävi TAAS korviin. onneksi vaihtui ennen kuin asiasta piti huomauttaa.Abehttps://www.blogger.com/profile/12395983126509588309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-56618970191788409692008-01-08T23:13:00.000+02:002008-01-08T23:13:00.000+02:00Nettisivuilta tän uuden ala carten tsekkasin.Nettisivuilta tän uuden ala carten tsekkasin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-88015633788291614782008-01-07T09:49:00.000+02:002008-01-07T09:49:00.000+02:00Ai jai, huonompaan suuntaan menee. Miten usein oik...Ai jai, huonompaan suuntaan menee. Miten usein oikeit käyt ko paikassa?Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-56408800984966555722008-01-03T22:49:00.000+02:002008-01-03T22:49:00.000+02:00Haviksen juuri uusittu vaikuttaa jotenkin laimealt...Haviksen juuri uusittu vaikuttaa jotenkin laimealta. <BR/>Alkuruokalistalta ei tee tilata juuri mitään. Missä kalan elämä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-19195009529757997182007-08-09T09:59:00.000+03:002007-08-09T09:59:00.000+03:00Oh hoh!Välillä ravintoloissa on sama tunne kuin me...Oh hoh!<BR/>Välillä ravintoloissa on sama tunne kuin merkkihuollossa, aina on fiilis että joku koittaa sahata linssiin.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-57642306463299950992007-07-21T17:36:00.000+03:002007-07-21T17:36:00.000+03:00Haviksessa taas käyty ja ruoka oli erinomaista. Pa...Haviksessa taas käyty ja ruoka oli erinomaista. Palvelu asiantuntevaa ja vuoronvaihdon jälkeenkin vähintään moitteetonta.<BR/>Pääruoka oli jälleen aterian tylsin osuus, mutta maut parempia kuin viimeksi eli huippuluokkaa. Pääruoka-annos jopa kohtuuttoman iso eikä esteettisesti kovin tyylikäs. Alku ja jälkiruuista pelkästään kehuja.<BR/><BR/>Tarjoilija moitti listan viinisuosituksia!! ja kehotti ottamaan halvemman pullon!!<BR/><BR/>kuvia on tossa lopussa:<BR/>http://www.flickr.com/photos/aaposiippainen/sets/72157600266022670/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-19751748788183733292007-05-25T09:29:00.000+03:002007-05-25T09:29:00.000+03:00On tietenkin positiivistä että kalaravintolassa os...On tietenkin positiivistä että kalaravintolassa osataan myös alku- ja jälkiruuat mutta kyllä mielestäni kalan pitäisi olla se juttu - vimosen päälle.<BR/><BR/>Kiitos hyvistä kommenteistasi, ne motivoivat blogin pitämistä!Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-54349108790595632392007-05-25T08:50:00.000+03:002007-05-25T08:50:00.000+03:00Palasin eilen Haviksen maisemiin, vaikka paperilla...Palasin eilen Haviksen maisemiin, vaikka paperilla lista näytti tylsähköltä.<BR/>Erikoista, että parhaat maut olivat korvasienessä(super), vihreäteesorbetissa ja omenaparfaitissa (SUPER!). Kalaa olen saanut parempanakin. Kalan elämä (siika) on tosin aina varma ja hyvä valinta.<BR/><BR/>Palvelu oli nyt pirun kiireistä, mutta ehdottoman ammattitaitoista. Viinisuositukset toimivat. Palaan jatkossakin.<BR/><BR/>Kiitos hyvästä blogista!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-32164393307376381222006-11-20T18:29:00.000+02:002006-11-20T18:29:00.000+02:00Kiitoksia kommenteista!
Mielenkiintoista kuulla et...Kiitoksia kommenteista!<br />Mielenkiintoista kuulla ettei kokemamme amatöörimäinen palvelu ollut ainutkertaista. <br /><br />Ahven kuulostaa huomattavasti mielenkiintoisemmalta kalalta kalan elämään kuin lohi. Pitää ehkä sittenkin tehdä uusintavisiitti jossain vaiheessa.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-56028659520668764822006-11-20T12:47:00.000+02:002006-11-20T12:47:00.000+02:00Itse en Haviksen ruuista maksanut täyttä hintaa ja...Itse en Haviksen ruuista maksanut täyttä hintaa ja olenkin käynyt paikassa kahdesti. Omat ruokani ovat olleet aina superia, mutta osa kalliista viinisuosituksista ovat olleet vähän helmiä sioille. Sen sijaan Jackson Estate innostus alkoi juurikin Haviksesta.<br />Ja kyllä sitä huvittaisi mennä noita kalan elämiä jatkossakin syömään. Nythän olisi vuorossa Ahvena.<br /><br />Tuska Fuet Salami -annos on ollut parasta syömääni ravintolaruokaa. Ja viinisuositus oli enemmän kun kohdillaan.<br /><br />Palvelu on ollut joko täydellistä tai amatöörimäistä. Näillä hinnoilla ei epävarmuuden ja kaaoksen pitäisi näkyä pöytiin asti.<br /><br />Suosittelen.Abehttps://www.blogger.com/profile/12395983126509588309noreply@blogger.com