tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post11791104571992910..comments2022-03-26T18:14:01.849+02:00Comments on Mitä söin tänään: Piikki lihassaUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-25575250764980062782009-01-13T12:43:00.000+02:002009-01-13T12:43:00.000+02:00nelle: kiitos vinkistä! tuollaisella suonensisäise...nelle: kiitos vinkistä! tuollaisella suonensisäisellä ruiskulla piikittäminen oli kohtuullisen tuskaista, sillä neula meni jatkuvasti tukkoon yrteistä ja tilavuus muutenkin riittämätön.<BR/>Myös tuota perinteistä syvämarinointia voisi kokeilla, jos maltti joskus riittäisi.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-14925156105348415722009-01-13T12:24:00.000+02:002009-01-13T12:24:00.000+02:00hei! olisiko kokkipuodissa sellaisia marinaadin in...hei! olisiko kokkipuodissa sellaisia marinaadin injektoimiseen tarkoitettuja ruiskuja? Kannattaa varmaan kysellä. Sain itse jenkkituliaisena Cajun Injektor - ruiskun ja maustepurkin. Ne myyvät niitä siellä ihan toisiinsa teipattuna. Piikki on tukeva tekoa ja sillä saa hyvin marinadia pistettyä lihaan. <BR/><BR/>Äidilläni, joka on lihamestari on sellainen VALTAVA kinkkujen suolaukseen tarkoitettu ruisku ;) Lapsena pelkäsin sitä... ja pistämistä kun ajattelin sitä yli3 mm halkaisijaltaan olevaa valtavaa kudinpuikkomaista terää... Mutta varmaan niitä pienempiäkin jossain myydään :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-35596543532426203082008-12-03T10:31:00.000+02:002008-12-03T10:31:00.000+02:00Helsingin päärautatieasema ei varmasti ole se paik...Helsingin päärautatieasema ei varmasti ole se paikka, jossa piikkien kyselijöihin suhtaudutaan kaikkein suvaitsevaisimmin. Reaktiot voivat toki johtua myös omasta habituksestani, ehkä laitan pyhäpuvun päälle ensi kerralla.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-9989789463936681702008-12-03T07:43:00.000+02:002008-12-03T07:43:00.000+02:00Onpas teilläpäin kovin epäluuloiset apteekit. Olen...Onpas teilläpäin kovin epäluuloiset apteekit. Olen useammasta apteekista hakenut ruiskuja sekä itselleni että suolaamiseen, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Harvemmin edes käyttötarkoitusta on kysytty. Mutta ehkäpä se ulkoinen habitus on ratkaiseva. Nutturapäinen kotirouva ei herätä epäluuloja...;) Joulukinkku ollaan suolattu useamman kerran ruiskun kanssa, tulee punertava ja mehevämpi liha kuin harmaasuolattuna. Tänä vuonna ei sikaa kuitenkaan piikitetä, vaan vietiin kinkku palvattavaksi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-25601516165725114902008-10-24T15:17:00.000+03:002008-10-24T15:17:00.000+03:00Paulatäti: Hyvä liha on hyvää lihaa ja se ei miele...Paulatäti: Hyvä liha on hyvää lihaa ja se ei mielestäni tarvitse mausteita, suolan lisäksi.<BR/><BR/>Paahtopaisti taas on sellainen osa, josta en hyvää - eli ns kekkosena maistuvaa - tavaraa ole koskaan saanut, joten en osaa suhtautua asiaan.<BR/><BR/>Seuraavana tavoitteena siis maistaa luomua.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-76568929474113375442008-10-23T10:18:00.000+03:002008-10-23T10:18:00.000+03:00Siis onko se liha todella muuten niin mautonta??? ...Siis onko se liha todella muuten niin mautonta??? Käytä luomulihaa, niin maistuu ilman marinadeja. <BR/><BR/>Miksi mulla tuli mieleen se asia, mitä olen kuullut lapsille jo opetettavan... siis nykyään halutaan poistaa piikkikammo jo pieneltä ihmiseltä... kun ne opettelee piikin pistämistä appelsiineilla? <BR/><BR/>Ikinä en osta marinoituja lihoja enkä laita marinadia luomulihaan itsekään. Niistä tulee migreeni monelle. Se voidaan kirjoittaa nykyään myös näin: " m:green: "<BR/><BR/>Vai onko ihmisiltä makuaisti kadonnut? Se on jo aika huolestuttavaa, sillä ei se ihan turhaan meillä ole olemassa:-(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-81581249682774815532008-10-21T10:17:00.000+03:002008-10-21T10:17:00.000+03:00ylimuuli: tai sitten se kertoo jotain ulkoisesta h...ylimuuli: tai sitten se kertoo jotain ulkoisesta habituksestani.<BR/><BR/>osku: Vaikea sanoa. oma kärsivällisyyteni ja kyky katsoa tulevaisuuteen ei ole niitä parhaimpia. Pidemmästä marinoinnista ei siis ole juurikaan kokemusta. Ellei kaupan valmismarinadia lasketa :)Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-17540411882773081552008-10-21T09:34:00.000+03:002008-10-21T09:34:00.000+03:00Vastasiko lopputulos vuorokauden pintamarinointia?...Vastasiko lopputulos vuorokauden pintamarinointia? Lihan sisällähän ne maut ei pääse niin pahasti kärähtämään?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-31995496510726690032008-10-20T18:08:00.000+03:002008-10-20T18:08:00.000+03:00No johan oli ruiskunostoepisodi. Kertonee jotain y...No johan oli ruiskunostoepisodi. Kertonee jotain yhteiskunnastamme. Mitä, en tiedä.Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.com