tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post9077326322765674545..comments2022-03-26T18:14:01.849+02:00Comments on Mitä söin tänään: Vaikeat gnocchitUnknownnoreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-13613128755731814442008-02-06T09:37:00.000+02:002008-02-06T09:37:00.000+02:00Jauhotasapaino taitaa olla yksi tärkeimmistä tekij...Jauhotasapaino taitaa olla yksi tärkeimmistä tekijöistä koostumuksen suhteen.<BR/>Öljy reagoi veteen kuin hanhen selkä. Idea ei kuitenkaan ollut omani, vaan bongasin sen aikaa sitten jostain kokkiohjelmasta. Ideana kai oli, että nostettaessa pallukoita vedestä, hieman öljyä tarttuu pinnalle.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-56870719712741397682008-02-05T20:08:00.000+02:002008-02-05T20:08:00.000+02:00Maistuivat jauhoilta..koostumus ja kypsyys olivat ...Maistuivat jauhoilta..koostumus ja kypsyys olivat kohdallaan eli nousivat pintaan n. 5min kuluttua kiehuvassa vedessä. Seuraavaksi lisään muutakin kuin muskottia, parmesaania ja suolaa..ehkä munia lisää ja jauhoja vaan vähemmän..<BR/><BR/>valitettavasti öljyllä ei ole mitään tekemistä pastan,gnoccien tmv. keitossa. Öljy on emulsio ja kelluu vain veden pinnallaterhituuhttps://www.blogger.com/profile/12814093385165595754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-83247078424529969792007-11-19T19:55:00.000+02:002007-11-19T19:55:00.000+02:00Osaatko sanoa, miten kauan niitä sitten pitäisi pa...Osaatko sanoa, miten kauan niitä sitten pitäisi paistella? Yritin kyllä mutta en vain osaa.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-29174171733407835122007-11-18T21:21:00.000+02:002007-11-18T21:21:00.000+02:00Sanotaan nyt myös sen verta vielä, että usein gnoc...Sanotaan nyt myös sen verta vielä, että usein gnocchit paistetaan viel' pannulla ennen tarjoilua rapeuden lisäämiseksi..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-77751400052895800062007-11-05T22:43:00.000+02:002007-11-05T22:43:00.000+02:00Kiitos vinkistä, se se varmaan on - ainoa puuttuva...Kiitos vinkistä, se se varmaan on - ainoa puuttuva osa yhtälöstä.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-82557667892890116202007-11-02T12:21:00.000+02:002007-11-02T12:21:00.000+02:00Kyse voi olla jauhon määrästä. Joissain ohjeissa v...Kyse voi olla jauhon määrästä. Joissain ohjeissa varoitetaan lisäämästä liikaa jauhoja ettei gnoccheista tule liian "tukevia" (firm)...Jauhojen lisääminen voisi tuoda pallukoihin lisää kimmoisuutta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-89921520890006660222007-11-02T08:11:00.000+02:002007-11-02T08:11:00.000+02:00Eikös niiden pitäisi olla kypsiä noustessaan kellu...Eikös niiden pitäisi olla kypsiä noustessaan kellumaan pinnalle?<BR/>Tarkoitatko munan suhdetta muuhun taikinaan vai ylipäänsä ainesosien suhdetta?Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-80676327422343190042007-11-01T23:18:00.000+02:002007-11-01T23:18:00.000+02:00Sanoisin näin, että joko niitä on keitetty liian v...Sanoisin näin, että joko niitä on keitetty liian vähän aikaa, että muna ei ole ehtinyt kypsyä tai sitten suhteet ovat väärin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-45842364974795368972007-10-29T15:56:00.000+02:002007-10-29T15:56:00.000+02:00Kiva kuulla että en ole yksin! Raportoin edistysas...Kiva kuulla että en ole yksin! Raportoin edistysaskelista, jos niitä ikinä ilmaantuu.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-16558285137088754972007-10-29T13:33:00.000+02:002007-10-29T13:33:00.000+02:00Sama juttu täällä! Suutuntuma jäi ällöttävän lötkö...Sama juttu täällä! Suutuntuma jäi ällöttävän lötköksi ja minulta jäi ainakin syömättä...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-1733234893726455232007-10-29T11:25:00.000+02:002007-10-29T11:25:00.000+02:00gnocchea olen itsekin joskus yrittänyt, enkä tajua...gnocchea olen itsekin joskus yrittänyt, enkä tajua mikä niissä ei onnistu.Abehttps://www.blogger.com/profile/12395983126509588309noreply@blogger.com