tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post265394204531678690..comments2022-03-26T18:14:01.849+02:00Comments on Mitä söin tänään: RibisUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-78020480694411019582007-02-28T14:07:00.000+02:002007-02-28T14:07:00.000+02:00Chez Tsheng on mielenkiintoinen paikka. Siinä miss...Chez Tsheng on mielenkiintoinen paikka. Siinä missä Kilim on aina lounasaikaan täysi, ei Tapiolan chezzissä ole ketään. <BR/><BR/>Kilimim lounas on kieltämättä aika kebbe-painotteinen mutta siihen nähden mielestäni maistuva. Massakaudelle sitä itseään. Ilta pitää käydä joskus tsekkaamassa. Ongelma on tosin sama kuin Tapiontorissakin, en pahemmin liiku Espoossa auringonlaskun jälkeen.Villehttps://www.blogger.com/profile/05621238936093155322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13190800.post-41411878983116214242007-02-27T22:40:00.000+02:002007-02-27T22:40:00.000+02:00Ribis oli ehdoton ykköspaikka 14-vuotiaana ollessa...Ribis oli ehdoton ykköspaikka 14-vuotiaana ollessani.Ajattelin säilyttää tuon kauniin muiston. En siis uskalla päivittää kokemusta.<BR/>Länsiväylältä tapiolan liittymään käännytttyäsi näet vasemmalla ravintolakompleksin jossa ovat vierekkäin Kilim ja Chez Tsheng.<BR/>Kilimissä on turkkilainen henkilökunta ja omistaja. Tarjolla on itse mmahantuotuja viinejä ja rakia. Viinit ovat arkisia, mutta raikkaita,mutkattomia ja mielenkiintoisia.Mezet ovat runsaita ja paikan päällä tehtyjä. Pääruuissa paljon vartaita ja muuta grillikamaa.<BR/>Kaikkiaan paikka on mainio välimerellinen bistro.Hyvin tehtyä peruskamaa mainiolla hinta-laatu-suhteella. Lähiöruokapaikaksi suorastaan aarre. <BR/>Lounaalla on kebablihalle perustuva buffa. Tuollainen konsepti ei ole innostanut kokeilemaan. Kebabia diggaavat kaverit ovat kyllä kovasti kehuneet.<BR/>Suosittelen.<BR/>Sillä varauksella tosin , että viime käynnistä on jo puolitoista vuotta.Jos iltahommaa ei ole tällä välin ryssitty, Kilim on kyllä lähiöravintoloiden ykkösluokkaa.Anonymousnoreply@blogger.com