sunnuntai, syyskuuta 04, 2005

Kasvisruoka ei ole ruokaa

Kuitenkin päädyin siihen. Alkuperäinen ajatus oli vääntää lindströmin pihvejä mutta eihän ainoassa aukiolevassa kaupassa, Alepassa, muuta ole kuin punajuuren tölkkiversiota. Hihan ravistus ja uusi ruokalaji inspiroitui.

Paahdettua munakoisoa ja kirsikkatomaatteja

Munakoiso
Rasia kirsikkatomaatteja
Parmegianoa
Valkosipulia
Oliiviöljyä
Balsamico-etikkaa
Merisuolaa
Pippuria
Yrttejä

Kaada reilusti öljyä ja liraus etikkaa vuokaan. Laita reilut valkosipulin palat mukaan. Sekoittele suola ja rouhi pippurit mukaan. Leikkaa munakoisosta ja juustosta siivuja, asettele vuokaan vuorotellen. Tomaatit voi heittää sellaisenaan. Kaada vielä öljyä mukaan ja ripottele yrttejä päälle, alle sekä väleihin. Paahda n 174 asteisessa uunissa ainakin puoli tuntia. Tarjoa jäävuorisalaattipedillä.

Ei kommentteja: