tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

Georgen lounas

Työpäivää on mukava piristää hyvällä ruualla. "Lounas tähtiravintolassa" -sarjan tämänkertainen pysähdys osui tiukan äänestyksen jälkeen Georgeen.

Kesäkurpitsakeittoa
~
Paistettua nieriää ja valkoviini-voikastiketta
~
Mandariinisabayonilla gratinoitua appelsiinia ja shamppanjasorbettia

Keitto aloitti hyvin. Maut olivat erittäin kohdallaan ja päälle ripsitty laadukas oliiviöljy sekä pienet krutongit pyöristivät kokemuksen. Nieriä oli hyvää, muttei erikoista - suhteellisen mautonta. Tässä auttoi kuitenkin hyvin viimeistelty kastike. Perunamuusi maistui joskin koostumus oli jopa hieman liian voilla kyllästettyä.

Jälkiruuan shampanjasorbetti maistui pommacilta, sabayon sekä jäätelön alla piilotellut kakkunen oivilta.

Annokset olivat ravintolaan tasoon nähden ilahduttavan isoja ja leipääkin saatiin pöytään useampaan otteeseen. Miinusta laskutetusta johtovedestä.

Ei kommentteja: