La place aka mesta
Ahaa, joku muukin on huomannut La Placen erinomaisuuden. Paikkaa on todellakin vaikea hehkuttaa liikaa. Nöyrä toivomus onkin ettei henkilökunnalla nouse neste päähän.
Huonoa on tosin kuulunut keittokursseista. Kokki oli kuulemma erittäin ammattimainen ja letkeä mutta apulainen ei aivan ollut tehtäviensä tasalla. Asiakaspalveluhenki puuttui. Tämä on toisen käden tietoa, pakko varmistaa jossain vaiheessa itse.
2 kommenttia:
No tässäpä ensi käden tietoa: Assistentilta ei tosiaan kannattanut lisätietoja kysellä, sillä vastaus oli aina 'En tiedä'. Toinen pieni pettymys kokkikurssilla oli, että kovin vähän siellä pääsi itse tekemään mitään. Hands-on-training kattoi lähinnä sipulin silppuamista ja taikinan syöttämistä pastakoneeseen. Käteen jäi siis uusi tapa silputa sipulia. Ruoka tosin oli hyvää, kuten aina, mutta rooli kurssilla painottui syömiseen (mikä ei ole huono vaihtoehto sekään).
Kiitos tarkennuksesta!
Lähetä kommentti