Tryffelinen maa-artisokka cappucchino
K-kauppias oli hoidellut hyllyyn pussillisen luomutarran ansainneita maa-artisokkia kotimaan tantereelta. Siitä ne harkituin liikkein päätyivät ostoskoriini ja lopulta Bentley Azuren kyydissä kotiin. Pieni kuorimaveitsen näyttö ja pataan. Helppo ja nopea maa-artisokkakeitto oli lähes valmis.
- Maa-artisokkia
- Loraus kermaa
- Suolaa
- Vettä
- Maitoa
- Tryffeliöljyä
Nomen est omen. Hieno nimi saa arkisenkin ruuan kuulostamaan hienolta.
3 kommenttia:
Voi jehna että tuli nälkä. Tämä pitää testata.
Ja kiitos mainiosta blogista! Seuraan lähes päivittäin.
Kiitos kehuista! On aina kiva kuulla että blogia lukee joku muukin kuin oma äiti - säälistä.
Tryffeliöljy palauttaa mieleeni 1990-luvun laman loppuvaiheen. Parempia aikoja odotellessa söin usein kotitekoista tagliatellea tryffeliöljyn ja parmesaaniraasteen kanssa. Sittemmin tätä halpaa mutta työlästä ruokaa en oikein enää ole kerennytkään tehdä.
Lähetä kommentti