Lihan lämpö
"Geari kuntoon" on hyvä motto jokaista uutta harrastusta aloitellessa. Ensin ostetaan stete-of-the-art releet ja sitten mietitään, mitä sitä oikeastaan pitäisi tehdä. Ruuanlaitossa lämpömittari on ollut hankinnassa jo tovin. Stockmannin suolainen n 30e hinta on tuntunut kovalta. Onneksi viikonloppuna käväisin Ruoholahden KKKK-marketissa ja löysin saman satsin kympillä. Kotimaista laatua oleva, uunin ulkopuolelle jätettävä mittari hälytyksineen kaikkineen. Enää liha puuttuu.
Ravintolauutisista. Henri'x room on saanut tarpeekseen ja pistetään pakettiin. Lounas ei vakuuttanut mutta muuten paikan konsepti oli hatunnoston arvoinen. Mielenkiinnolla odottelemme mitä putiikki tämän ygös-liikepaikan ottaa haltuunsa seuraavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti